Caixes artesanals de cartró al Vallès

Cajas artesanales de cartón en el Vallès

A Caixes Ambròs ens dediquem a la fabricació de caixes artesanals a la comarca del Vallès oriental. Som una empresa familiar nascuda en 1985 amb una solguda trajectòria en el sector.

Al llarg de tots aquests anys hem anat evolucionant i adaptant la nostra producció en funció de la demanda del client.

En els nostres inicis ens dedicàvem a la fabricació de caixes per al sector industrial, però amb el pas del temps ens hem anat centrant en el sector comercial i el sector del regal.

Descobreix les nostres caixes de cartó fetes a mà

Ens dediquem a la fabricació de caixes artesanals de cartó, fetes completament a mà pels nostres professionals. Aquest procés d'elaboració ens permet poder fabricar qualsevol mena de caixa.

Les nostres caixes poden servir per a ús domèstic: des de guardar roba en els armaris per a tenir-ho tot ordenat fins per a classificar documents o qualsevol altre objecte que vulguem tenir ordenat.

Així mateix, també treballem per a empreses oferint les nostres caixes per a comercialitzar productes selectes com a sabatilles d'esport o per a usar-les en estratègies de màrqueting a l'hora de fer alguna campanya en concret.

 

Busques proveïdors de caixes de cartó?

A Caixes Ambròs som fabricadors de caixes de cartó artesanals. Situats al Vallès Oriental distribuïm els nostres productes per tot el territori nacional. Siguis un particular o una empresa si necessites una caixa de cartó, som la teva empresa.

Digue’ns el que necessites